WIE ZIJN WIJ?

Hoi wij zijn Wesley en Shanna en we zijn zoals je het Instagram zou omschrijven een Travelcouple. We kennen elkaar sinds 2015 en zijn in 2018 getrouwd op een bijzondere locatie in Spanje. Onze bruiloft was te zien in het SBS6 programma "Trouwen in het buitenland".

De eerste jaren dat we samen waren gingen we op vakantie, maar tegenwoordig gaan we op reis. We zijn over het algemeen minder uitgerust wanneer we weer terug zijn in Nederland, dan voor vertrek. De passie voor het reizen is zich de afgelopen jaren beetje bij beetje gaan vestigen in onze wortels. We zijn op een andere manier naar de "vakanties" gaan kijken en we kregen al snel de drang om onze mooie ervaringen te delen met iedereen die het wil horen en lezen. Onze persoonlijke Instagram accounts werden herzien en omgeturnd tot "travel" accounts en ook zijn we onszelf gaan verdiepen in een professionelere manier van fotograferen, zodat we met een foto al voor een groot deel het verhaal kunnen vertellen.

Nu is het zover, we zijn ondertussen heel wat wijzer geworden in de wereld van het reizen, maar hebben nog lang niet alles gedaan en gezien. Waar we wel klaar voor zijn is de stap naar deze website waar we tips met jullie gaan delen over reizen in het buitenland en over leuke/bijzondere plekken waar je in Nederland "Instawaardig" kan overnachten en/of hele mooie foto's kan maken. Ook zullen we in de toekomst leuke routes gaan delen, denk dan bijvoorbeeld een mini roadtrip door Portugal of dat het eigenlijk heel goed te doen is om met de auto naar Boedapest te rijden via Praag. Je zou zelfs op de terugweg nog een paar dagen kunnen stoppen in Wenen. 3 verschillende landen, 3 hele gave steden en 1 route. Dat is toch top, je moet het alleen wel bedenken :)

Veel plezier op onze website en hopelijk heb je iets aan onze tips. Als je vragen hebt of een samenwerking met ons aan wilt gaan, neem dan contact met ons op :)