UNIEK ETEN & DRINKEN

IN NEDERLAND

Pink Beach by Wondr, Amsterdam

Onze nieuwe favoriete strandbar in hartje Amsterdam!

 

Pink Beach is een surrealistische tropische oase in Amsterdam, slechts één metrohalte verwijderd van het Centraal Station en dan nog een minuut of 7 lopen. Het gaf ons echt het gevoel of dat we even terug waren in Californië. Pink Beach is een concept van WONDR, ook wel bekend als het Instagram museum. Net als het museum, is Pink Beach ingericht om leuke, hippe, bijzondere en unieke foto's te maken voor je Social Media.

Lees meer »

The Avocado Show, Amsterdam

Het concept van The Avocado Show ging nog voor de opening van haar deuren wereldwijd viraal. Nog geen jaar na de opening van het eerste restaurant runnen Ron Simpson en Julien Zaal niet alleen een restaurant in de Amsterdamse Pijp waar gasten in de rij staan om te komen eten, maar veroveren ze Europa. Zo zitten er 2 The Avocado Show's in Amsterdam, 1 in Brussel, 1 Madrid en is er een franchise concept ontwikkeld. Ook zijn ze een merchandise lijn gestart en hebben twee super leuke kookboeken, waarvan in 1 van de 2 boeken de gerechte uit de menukaart in staan.

Lees meer »

Blue, Amsterdam

Geniet van een waanzinnig 360 graden uitzicht in deze skybar en restaurant! Vanuit de dertig meter hoge glazen Kalvertoren in winkelcentrum Kalverpassage kun je heel veel moois van Amsterdam zien: het Rijksmuseum, de Munttoren, de Westerkerk, Carré, het Centraal Station, het Paleis op de Dam, de bloemenmarkt en nog veel meer. Ze serveren ontbijt, lunch en dineren. Wil je niets eten maar gewoon even bijkomen onder het genot van een drankje dan is dat ook mogelijk. De skybar bestaat uit twee verdiepingen, maar let op wil je op deze plek zitten, dan adviseren we je te reserveren, er zijn namelijk maar twee plaatsen zoals deze. 

Lees meer »

Van Wonderen Stroopwafels, Amsterdam

Een stroopwafel, op kaas na kan het natuurlijk niet Nederlandser. De stroopwafels die Van Wonderen maakt zijn een feestje voor het oog en voor de lekkere trek. Het feestje begint al in de winkels. De winkels zijn knus en sfeervol ingericht. Je kan niet alleen je eigen stroopwafel samen stellen, ze hebben ook nog een schat aan leuke (lekkere) cadeaus waar je een ieder mee kan verrassen.

Lees meer »