Van Wonderen Stroopwafels, Amsterdam

Een stroopwafel, op kaas na kan het natuurlijk niet Nederlandser. De stroopwafels die Van Wonderen maakt zijn een feestje voor het oog en voor de lekkere trek. Het feestje begint al in de winkels. De winkels zijn knus en sfeervol ingericht. Je kan niet alleen je eigen stroopwafel samen stellen, ze hebben ook nog een schat aan leuke (lekkere) cadeaus waar je een ieder mee kan verrassen.

Van Wonderen opende haar eerste winkel in 2017 op de karakteristieke Kalverstraat. De winkels dragen haar naam op aan de opa van oprichter Colin van Wonderen: Gerard van Wonderen (1907). Het idee voor een ambachtelijke stroopwafelwinkel en de liefde voor de Nederlandse koeken ontstond namelijk al jaren geleden.

De diversiteit aan combinaties lijkt wel eindeloos. Bij van Wonderen streven ze iedere dag naar blije klanten! Hoe ze dit doen? Ze vertellen dat de kwaliteit op nummer 1 staat, dit zie je terug in de kleurrijke stroopwafels, het personeel in de winkel en in onze verpakkingen. Nou dat hebben ze wat ons betreft allemaal waar gemaakt! We zijn geholpen door een zeer vriendelijke medewerkster en ze heeft echt twee fantastische verse stroopwafels gemaakt. Het water loopt gewoon weer terug onze mond in nu we hier over schrijven en de foto's zien.

Er zijn zo veel veel verschillende smaken, wat nou als je niet kan kiezen. Nou daar hebben ze aan gedacht, ze hebben namelijk 3 verschillende maten. Dus je kan ook altijd 2 kleine kiezen, wellicht helpt het met je keuzestress. Wanneer je er echt niet uitkomt hebben ze ook nog de Box van 6 voor €12,95.

Wees voorbereid er is namelijk nog meer te krijgen in de winkel zoals; Speculaas, Nogat, Chocoladerepen en Gevulde Koeken. Dus zorg er voor dat je niet te veel honger hebt voordat je de winkel binnen loopt ;)

En dan nu het resultaat van onze customized stroopwafels. Ze zijn niet alleen lekker, maar ze zijn ook fotogeniek voor op je Instagram. Dit mede door de kartonnen verpakking die het plaatje compleet maakt en dat is natuurlijk in eerste instantie de reden dat we naar Amsterdam zijn gegaan, zodat we ze  konden proberen en vervolgens met jullie te delen.

Tip: het is ook leuk om je stroopwafel mee naar één van de grachten te nemen en daar een leuke foto te maken. Die van ons hebben dat helaas niet gered, ze roken te lekker :)

 

Voor meer impressies kijk op:

Delen met je vrienden: