Blue, Amsterdam

Geniet van een waanzinnig 360 graden uitzicht in deze skybar en restaurant! Vanuit de dertig meter hoge glazen Kalvertoren in winkelcentrum Kalverpassage kun je heel veel moois van Amsterdam zien: het Rijksmuseum, de Munttoren, de Westerkerk, Carré, het Centraal Station, het Paleis op de Dam, de bloemenmarkt en nog veel meer. Ze serveren ontbijt, lunch en dineren. Wil je niets eten maar gewoon even bijkomen onder het genot van een drankje dan is dat ook mogelijk. De skybar bestaat uit twee verdiepingen, maar let op wil je op deze plek zitten, dan adviseren we je te reserveren, er zijn namelijk maar twee plaatsen zoals deze. 

Neem de glazen lift naar boven en kijk je ogen uit. Wanneer je denk ik zou het wel een van dichterbij willen bekijken dan is dat mogelijk, er staan namelijk verrekijkers voor je klaar op de tafels en er staat een hele gave oude verrekijker gelijk wanneer je de lift uit loopt waar je ook erg leuke foto's van en met kan maken.

 

Wij hebben hier een super ervaring gehad. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Deze foto is zelfs genomen door een serveerster. De serveerster vertelde ons dat ondanks dat Blue Amsterdam al 10 jaar bestaat, de Amsterdammers er eigenlijk geen tot weinig kennis van hebben. Ze weet niet waarom, maar als je het ons vraagt, is dit een echte verborgen schat in Amsterdam. Zorg ervoor dat je hier eens ben geweest

Voor meer impressies kijk op:

Delen met je vrienden: