Pink Beach by Wondr, Amsterdam

Onze nieuwe favoriete strandbar in hartje Amsterdam!

 

Pink Beach is een surrealistische tropische oase in Amsterdam, slechts één metrohalte verwijderd van het Centraal Station en dan nog een minuut of 7 lopen. Het gaf ons echt het gevoel of dat we even terug waren in Californië. Pink Beach is een concept van WONDR, ook wel bekend als het Instagram museum. Net als het museum, is Pink Beach ingericht om leuke, hippe, bijzondere en unieke foto's te maken voor je Social Media.

Op 8 Juni 2021 opende Pink Beach haar deuren. Voor wie lekker met zijn of haar voetjes in het roze zand wil zitten en opzoek is naar een leuke nieuwe experience, raden wij je aan dit avontuur aan te gaan. Pink Beach is echt uniek!

 

Pink Beach opgedeeld is een paar verschillende areas. Zo is er in het midden, het main terras met grote ronde tafels, lekkere bankjes, parasols en een uitzicht op de fantastische bar! Er is een sun area waar leuke tafeltjes voor een toffe reflecteren wand staan, zodat je nog meer van de zon kunt genieten. Er is een Disco area met een groot rond bed waar je heerlijk kunt chillen met je liefde of je vrienden onder een grote spiegelbal/disco bal (heel leuk voor de foto's). En er is natuurlijk de Pink Beach area waar je met je heerlijk voetjes in het roze zand kunt genieten van je fantastische cocktail.

Is dat nu een zwembad gevuld met blauwe ballen?

 

JA dat zie je goed! Er is een zwembad met duikplak gevuld met blauwe ballen. Dit ballenbak concept heeft Wondr al eerder in het museum gebruikt en op Instagram is dit een groot succes. Het is dus ook een slimme zet om daar opnieuw gebruikt van te maken, maar de setting van het buiten zwembad maakt het nog leuker als je het ons vraagt. 

We hebben hierboven al geschreven dat wij ons even terug waanden in Californië. Pink Beach heeft echt een Amerikaanse uistraling en dat brengen zo ook terug in hun menukaart, met bijvoorbeeld een Amerikaanse Hotdog en de Palm Sprins Burger. De menukaart is niet uitgebreid, maar simpel en overzichtelijk. Je zal wel gelijk denken, het is Amsterdam dus de prijzen zullen wel hoog liggen. Nou dat valt reuze mee. Wij zijn beide gegaan voor de Hotdog en die kost €7,50 per stuk. Deze wordt geserveerd met zoete aardappel en andere groente chips en een beetje sla. Hij is er ook vegetarisch en dat geld overigens ook voor de Palm Springs Burger, die geserveerd word met verse frietjes voor ongeveer €14,-. 

Er zijn ook verschillende cocktails en mocktails te krijgen. Die bereid worden aan deze fantastische bar!

Island Vibes, Fun, Music & Drinks ervaren?!

 

Om Pink Beach te bezoeken moet je vooraf online reserveren, dit kan via hun website (we zullen hieronder een directe delen). Je krijgt wel een tijdslot van 2 uur, omdat dit echt een Experience is. 

Als je Pink Beach wilt bezoeken na een bezoek aan WONDR Experience, maak dan voor 1,5 tot 2 uur na je gereserveerde toegangstijd bij WONDR Experience je reservering voor Pink Beach.

Let op! Een reservering kost €16,- per persoon. Dit is een soort van borg. Wanneer je tot 24 uur van tevoren annuleert krijg je je geld terug, wanneer je binnen 24 uur annuleert ben je je geld kwijt. Het totaal bedrag dat je betaald hebt wordt aan het einde van je bezoek verrekend met je rekening. Is je rekening goedkoper dan krijg je het verschil terug.

 

Voor reserveren klik op onderstaande button:

Mag je mijn kinderen meenemen naar Pink Beach?


Pink Beach is een bar en voornamelijk bedoeld voor volwassen publiek. Om Pink Beach te betreden moeten kinderen (0-12) in het bezit zijn van een Kind Ticket van Pink Beach Family én altijd vergezeld zijn door volwassen (max. 1 kind per volwassene). Het laatste tijdslot waarop kinderen binnen kunnen komen is om 16:00 uur. Kinderwagens kunnen we helaas niet toestaan in Pink Beack, ons team bewaart je kinderwagen graag op een veilige plek bij de ingang.

Locatie:

Meeuwenlaan 88-A, 1021 JK Amsterdam

 

Route met het openbaar vervoer:

 

Pak op Amsterdam Centraal, metro M52 Noord. Rij 1 halte mee (ongeveer 2 a 3 minuten). Wanneer je het metro station boven aan de trap verlaat, loop dan rechts af. Volg de weg tot je de Fazantenweg aan je rechter hand ziet. Sla hier rechtsaf en loop als maar rechtdoor tot dat je op de Meeuwenlaan kruist. Wanneer je op dat moment schuin rechts naar de andere kant van de weg kijk, zie je Wondr en daar moet je zijn.

Veel plezier!!

 

Chech ook de Wondr Experience via onderstaande button:

 

Delen met je vrienden: