The Avocado Show, Amsterdam

Het concept van The Avocado Show ging nog voor de opening van haar deuren wereldwijd viraal. Nog geen jaar na de opening van het eerste restaurant runnen Ron Simpson en Julien Zaal niet alleen een restaurant in de Amsterdamse Pijp waar gasten in de rij staan om te komen eten, maar veroveren ze Europa. Zo zitten er 2 The Avocado Show's in Amsterdam, 1 in Brussel, 1 Madrid en is er een franchise concept ontwikkeld. Ook zijn ze een merchandise lijn gestart en hebben twee super leuke kookboeken, waarvan in 1 van de 2 boeken de gerechte uit de menukaart in staan.

The Bun Burger,

 

In één woord FANTASTISCH, wat een heerlijke ervaring was dat! Een broodje hamburger zonder broodje, maar tussen een avocado met sesamzaad. Er ontbreekt werkelijk niets aan deze burger, hij is belegt met cheddar kaas, bacon, sla, rode ui en saus. Veder wordt dit gerecht geserveerd met nacho's, guacamole, salsa, cream, kaas, kidney bonen en jalapeño's. Een gerecht om van te genieten en om leuke unieke  foto's van te maken en te delen.

En dan het stukje wat ons erg aantrok, de fotogenieke uitstraling.

 

Niet alleen de gerechten zijn uniek, smaakvol en fotogeniek, maar dat geldt ook voor de uitstraling en inrichting van de restaurants. Er wordt gewerkt met sprekende kleuren, zoals de roze bank, veel groen in de planten/wanden en het neon verlichte The Avocado Show logo is natuurlijk ook een echte blikvanger. In de uitstraling van de verschillende restaurants zie je echt het "merk" in de inrichting terug. Zo zal je overal waar je in de toekomst een The Avocado Show tegen komt, deze gelijk herkennen! 

 

Wij zijn in Amsterdam geweest aan de Keizersgracht 449, 1017 DK.

Voor meer impressies kijk op:

Delen met je vrienden: