Choux Cafe, Antwerpen

The best Pancakes in Town!

Laat je verrassen en bestel overheerlijke American Pancakes bij Choux Café in Antwerpen. Er zijn talloze originele mogelijkheden die niet alleen lekker zijn, ze zorgen ook voor een leuk Insta plaatje!

Een bezoek aan dit leuke kleine pancake restaurant is echt een aanrader. We durven hard op te zeggen dat alles klopt aan de beleving die zij je bezorgen. De uitstraling van het restaurant geeft je het gevoel als of je in een Alice in wonderland scene terecht bent gekomen. De kleuren zijn zoet, de muren bestaan aan uit bloemen en er zijn hele gave attributen aanwezig zoals een oude gouden telefoon die je mag gebruiken voor een leuk insta plaatje. Ook de opmaak van de borden is fantastisch, er wordt ook hier gewerkt met bloemen en alles barst van de kleuren.

Naast geweldige pancakes serveren ze ook kleurrijke Milkshakes, Mocktails, Hot Choco's en zoals je al op de foto's hebt kunnen zien, een Green, Pink en Blue Latte met of zonder marshmallows.

Kortom, hou je van zoet, kleurrijk en bloemen dan is een bezoek aan Choux Café de perfecte beleving voor je. Het personeel is erg attent en vriendelijk. Wij hebben hier echt een top ervaring aan over gehouden en raden deze bijzondere plek met veel liefde aan!

 

Voor meer impressies kijk op:

Delen met je vrienden: