Ontdek de Maasduinen in een Fiat 500, Well

Geniet van de prachtige Maasduinen in een nostalgische Fiat 500 en toer op je gemak door het mooie Noord-Limburg. Ervaar de bossen, unieke stuifduinen, vennen en natuurlijk de mooie Maas die zich een weg baant door het Limburgse landschap. Je start in het leuke kleine dorpje Well. De Fiat 500 staat daar voor je klaar en je wordt warmhartig ontvangen. Voor vertrek krijg je deskundige uitleg over het rijden in een Fiatje 500 zodat je met een gerust en veilig gevoel op pad gaat.

Er zijn verschillende kleuren te huur, onderanderen Zwart, Geel, Mint Groen, Wit en Bruin/Grijs. Tijdens de reservering kan je aangeven welke kleur je voorkeur heeft. Bij iedere Fiat 500 krijg je een TomTom waarop diverse leuke routes voor je zijn samengesteld. Op deze manier zie je de mooiste bezienswaardigheden en bezoek je de meest bijzondere plekjes. 

De route is afhankelijk van de huur tijd. Twee uur toeren kost €75,- en vier uur toeren kost €95,-. Het is niet goedkoop maar het is wel een erg leuke ervaring! De routes (diverse afstanden) leiden je door leuke dorpjes, je gaat met een veerpond het water over en je komt langs gezellige terrasjes zodat je onderweg kan genieten van een lekker drankje en/of hapje. Je kan natuurlijk ook zelf een picknickmand meenemen. Je komt langs veel leuke rustige plekjes waar je op een bankje kunt zitten of je neemt een laken mee zodat je lekker op de grond kan zitten. 

Ontdek ook wat het Nationale Park de Maasduinen te bieden heeft. Dit is een prachtig natuurgebied in Noord-Limburg met een prachtig glooiend landschap om van te genieten. Wanneer je even uit de auto wilt en de benen wilt strekken leent dit park zich uitstekend voor een prachtige wandeling en mooie plaatjes.

Natuurlijk moeten we de fotogenieke Fiat 500 zelf niet vergeten. Los van al het leuks en moois wat je tegen komt in één van de toeren, is deze kleine rakker zelf ook een plaatje om te zien. Alleen daarom al raden wij je aan om eens op toer te gaan met één van deze leuke 500tjes.

 

Voor meer informatie kijk op:

Of neem rechtstreeks contact op, telefoon 06 50 87 77 02.

Locatie: Grotestraat 34-36, 5855 AN Well

Delen met je vrienden: