DE ZOEKTOCHT NAAR  EEN/ONZE LOCATIE

We kunnen hier een heel mooi verhaal van maken, maar uiteindelijk was het makkelijker dan we dachten of we dachten te moeilijk. Onze locatie moest aan een paar dingen voldoen, namelijk moest de locatie je het gevoel geven dat je echt in Spanje was, de locatie moest over een privé zwembad beschikken en het moest groot genoeg zijn om 24 gasten te laten overnachten. We wilde niet dat onze gasten allemaal in een ander hotel in de omgeving zouden zitten, maar juist dat het een weekend werd met zijn allen bij elkaar op 1 locatie, zeg maar een B&B ervaring maar dan wel een hele grote. Echter kwamen wij erachter dat ondanks we niet heel veel vragend waren (vonden we zelf) we geen locatie konden vinden waar we met onze aantal gasten terecht konden.

 

Nadat we een hele hoop gegoogeld hadden en we onze "wauw" locatie niet tegen kwamen, hadden we de moet bijna opgegeven, maar toen dachten we, laten we eens op Booking.com kijken en ja hoor daar vonden we al snel Monister Sant Salvi en dat gewoon op Booking.com.  Tot onze verbazing bood Booking.com erg veel bijzondere locaties aan, maar we bleven zelf constant terug komen op het gerenoveerde klooster Sant Salvi. Zo zie  je wel dat een zoektocht soms makkelijker kan zijn dan je in eerste instantie verwacht. Wie had dan ook ver wacht dat je dit op Booking.com kan vinden:

We hebben deze locatie dan wel via Booking.com gevonden, maar dit is niet hoe we deze geboekt hebben. We zijn na het vinden van het Monestir via google terecht gekomen op de eigen website van het klooster. We wilde graag rechtstreeks contact want het gaat immers wel over de mooiste dag van je leven en daar moten zo min mogelijk andere mensen tussen zitten. Nadat we contact hadden gezocht via hun eigen website, kwamen we in contact met Ricardo. Ricardo is de manager van het klooster. We hadden gelijk een hele goede klik met Ricardo en naar een paar keer heen en weer video bellen, zijn we een jaar voor onze trouwdag in het vliegtuig gestapt en naar Spanje gevlogen omdat Ricardo te ontmoeten en de locatie te bezichtigen.

 

We raden jullie echt aan om ze ver mogelijk van te voren je locatie te bezoeken en de mensen te ontmoeten waar je contact mee hebt. Het geeft een hele andere dynamiek in de vervolg gesprekken, wanneer je de locatie en personen van de locatie in het echt gezien en gesproken hebt. Zorg ervoor dat je zelf ook echt al een idee hebt van hoe en wat je wil voordat je de locatie gaat bezoeken, het is namelijk niet in de buurt en je kan er dus niet zo maar even langs. Wij hebben veel foto's en video's gemaakt van bijvoorbeeld de verschillende kamers om te puzzelen met de slaapindeling, ook hebben we foto's gemaakt  van de binnen en buitentuin zodat we goed konden nadenken waar we de ceremonie wilde houden. We hebben nog veel meer foto's gemaakt maar je snapt het idee.